Eventyrlandet med Uskyldsren kærlighed

Den lille havfrue

I H.C. Andersens oprindelige historie om Den Lille Havfrue er der en ond havheks, som kun vil forvandle hendes hale til ben, så hun kan møde hendes prins, ved at hun ofrer sin smukke sangstemme. Alligevel ender det ulykkeligt med at hun må vende tilbage til havet og tilsidst forgå som bobler.
Når hun nu alligevel igen sidder ude ved Langelinie er det fordi, at Neptun, Havets konge, ved at love at ægte den onde havheks, fik heksen til at trylle den lile havfrue til live igen...og så er der jo chance for et nyt eventyr for Den Lille Havfrue.
Forneden kan du læse hvordan du kan være med til skrive Den Lille Havfrue II "Eventyrlandet med Uskyldsren Kærlighed".

I den venstre spalte kan du se hvordan du kan skrive med i fantasiens verden.

I den midterste spalte kan du se den tekst, som allerede er skrevet og som du kan fantasere videre på.

I den højre spalte kan du se hvordan du kan skrive med i den virkelige verden.

Vær med til at at skrive eventyret "Den lille Havfrue II".
Denne gang har skæbnen bestemt, at de to skal få hinanden til slut og leve lykkeligt til deres dages ende.

Skriv en forsættelse til teksten her til højre i midten. Kun du bestemmer indholdet og retningen som historien skal tage.
Send teksten vedhæftet til vores e-mail adresse:
kontakt_smuk@hotmail.com.
Giv dit navn eller synonym, så du kan stå som "officiel medforfatter", når eventyret er skrevet færdigt.
Dit bidrag bliver så lagt ud i forlængelse af teksten her, så andre kan læse det og fantasere videre derfra.
God skrivelyst!

Den Lille Havfrue II

"Eventyrlandet med uskyldsren kærlighed"

Skæbnen ville, at hun på denne stille efterårsdag, svømmer forbi Langelinie og til sin forbavselse ser, at statuen af hende er væk, og kun stenen er ladt tilbage på sin vante plads. Hun kan ikke dy sig for forsigtigt at svømme hen til stenen og sætte sig op på den og varme sig i den stærke eftermiddgssol - i den tro at hun er helt alene.
Pludselig får hun øje på den unge student Peter, som tilfældigvis går en tur på Langelinie den dag. Den lille havfrue sidder helt stille og ubevægelig, for ikke at vække hans opmærksomhed.
Peter sætter sig på bænken foran hende uvidende om, at det er den rigtige havfrue der sidder der. Han tager avisen frem og begynder at læse. Under kultursektionen læser han bl.a. at statuen af den lille havfrue nu er midtvejs gennem sin restaurering og der stadigvæk vil gå 3 måneder før den er på plads igen....

"Eventyrlandet med uskyldsren kærlighed" er det virkelige eventyr, om det utopia, som vi alle længes efter vil komme og vare til evig tid.
Det eventyrlige er, at denne historie kan ta´sin begyndelse og blive nedfældet fra det øjeblik, hvor du og jeg og andre unge vælger uskyldsren kærlighed som livsstil.

Det vil handle om "Den Grimme Ælling" som finder sit sande spejlbillede i, til andres store forundren, at vælge at afstå fra sex før ægteskab og leve uselvisk for andre, og tilsidst blive en svane sprudlende af selvværd, som alle nu beundrer og synes er blevet fantastisk smuk.

Det vil handle om "Lille Klaus og Store Klaus" som denne gang vælger at behandle hinanden ligeværdigt, som ægte brødre; selv om den ene er stor og den anden lille; den ene smuk og den anden grim; den ene tynd og den anden tyk; den ene klog og den anden dum; den ene "gammel dansker" og den anden "nydansker" o.s.v. og istedet stiger op i hestevognen og tager tømmerne i fællesskab og får kørt læsset hjem til deres forældres hus.

Det vil handle om "Hvad Fatter gør er altid rigtigt, hvor husfaderens og husmoderens gensidige respekt og tillid er helt betingelsesløs og slet ingen grænser kan finde, og

Det vil handle om at "Den Lille havfrue" og prinsen denne gang får hinanden og lever lykkeligt til deres dages ende, både når stormen går højt og i stille vejr, og som et fyrtårn kan lede andre par i samme båd forbi skærene.

Med andre ord vil "Eventyret om skyldsren kærlighed" handle om et virkeligt eventyrland bestående af lykkelige medborgere med fred og harmoni i sig selv og mellem hinanden og i ægteskabet, i familien og mellem alle folkslag. Et samfund med unge fri for kønssygdomme, svangerskaber uden for ægteskab, alkohol- og stofmisbrug og modløshed. En verden uden krig, fattigdom, hungersnød og sygdom.

Lad os alle skrive med på historien om

Den Lille Havfrue II
"Eventyrlandet med uskyldsren kærlighed"

gennem vore ord og handlinger.

God livslyst!

Den Lille Havfrue II
Eventyrlandet med uskyldsren kærlighed