Start

SMUK
SMUK´s formål

SMUK´s formål

1. At motivere unge til at vælge "uskyldsren kærlighed" som livsstil ved at:

Introducere og forklare hvad "uskyldsren kærlighed" er og fordelene ved at vælge det som sin livsstil, gennem foredrag (SÆBE 2000), information og diskussion.


2. At påvirke ansvarlige myndigheder til at:

A. formulere "retningslinier for undervisning om sexuel afholdenhed og karakterdannelse" i folkeskolen, tilsvarende den amerikanske regerings "8 retningslinier for undervisning om sexuel afholdenhed" (se nærmere herom under menupunktet SÆBE 2000)

B. udbygge den kondom-baserede sexualundervisning i folkeskolen, så denne bliver givet i en mere værdi- og normbaseret sammenhæng. Her vil vi gerne tilbyde SÆBE 2000 som et alternativt karakterbaseret sexualundervisnings-program ( "Familie-livs program") .

De unge har ret til at få en nuanceret basis for at forstå og træffe nogle velovervejede valg omkring deres sexualitet set i sammenhæng med hele deres tilværelse - både som ung og voksen.

C. at udbygge kondom-baserede "sikker sex"-kampagner om prævention mod kønssygdomme og svagerskab udenfor ægteskab med motiverende budskaber, der gør sexuel afholdenhed før ægteskab og troskab "trendy" og meningsfuldt ud fra en filosofi om uskyldsren kærlighed.

 

Det skal gøres klart, at ved anvendelse af kondom opnås en "risiko reduktion", men ved sexuel afståelse før ægteskab og troskab i ægteskab opnås "risiko elimination". Samtidigt er den sidstnævnte løsning den eneste, der sikrer mod de psykologiske konsekvenser af fri sex.


SMUK - for et nyt årtusinde for unge med uskyldsren kærlighed for ægte frihed